• Fiskelykke
 • Reingjærde
 • Catwalk
 • Brygge
 • 17 mai
 • toppbilde 1
 • toppbilde 2

Fotokonkurransen kårer sin 5. månedsvinner

Gratulerer som månedsvinner i oktober, Mari Ann Nilsen!

Juryen mente at Nilssens bilde var månedens klare vinner. Et bilde man blir i godt humør av, ikke minst fordi kontakten med fiskeren er så god, sier juryen, som også denne gangen ga hederlig omtale til flere av bidragsyterne.

forn�yd fisker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juryens mening: Månedens klare vinner. Et bilde man blir i godt humør av, ikke minst fordi kontakten med fiskeren er så god. Teknisk meget godt, skarpt og med gode farger. Skal man være pirkete, kunne personene vært plassert litt til venstre i billedflaten, det ville gjort komposisjonen bedre.

Hederlige omtaler:

 5

Kunne vært et meget godt makrobilde, gode kontraster og farger. Men det er for mye rundt hovedmotivet. Gå nærmere!


Foto: Sverre Noste

 111 1175 1

Et godt og varmt bilde. Man fornemmer at ungene har kost seg ute i naturen helt til trøttheten tok overhånd. Et pluss for at fotografen har gått så nært at alt uvesentlig rundt er borte.


Foto: Lena Kristiansen

 B�ter i fj�ra

Meget flotte farger og god skarphet. Litt rotete komponert, bl.a. en forstyrrende orange sak i venstre billedkant, og det stramme lyse tauet kunne gjerne vært borte. Husk kniv i fotobagen neste gang...  :-)


Foto: Mari-Ann Nilssen

 112 1261 To stolte jegere med sitt bytte 1

Spennende motiv som ikke er helt godt utnyttet. Vi skulle gjerne hatt bedre kontakt med mannen og hunden. Blitzlyset gjør bildet noe flatt, men bedre med et blitzbilde enn ikke noe bilde!


Foto:
Lena Kristiansen

Novemberdag i Varangerbotn

Et tradisjonelt motiv som skiller seg ut fra de fleste andre på grunn av kontrasten mellom himmel og skyer i bakgrunnen og den lyse vannflaten. Med en mer spennende forgrunn ville dette vært et blinkskudd.


Foto: Mari-Ann Nilssen

Vinterstemning i Grasbakken  02

Teknisk sett et meget godt bilde, med spennende farger og god komposisjon. En måse eller to i silhuett ville gitt bildet liv, men...


Foto: Mari-Ann Nilssen

Se større utgaver av bildene hær!

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS