• Eddemannak.jpeg
  • Foto: Lena Kristianssen
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
sprøyte

Vaksinasjonsstatus for vaksinering

Vaksinasjonsstatus for vaksinering mot covdid 19 i Unjárgga gielda/Nesseby kommune.

Nesseby kommune har til nå fått få doser og de siste ukene har vi bare mottatt vaksiner til de som har fått dose en og skal ha dose to. Alle vaksiner vi har fått hittil er fra Pfizer BioNTech og vaksinen vil nå gå til risikogruppene og til evt helsepersonell over 65 år som er i prioritert gruppe. For tiden får ikke helsepersonell under 65 år vaksinen, dette vil skje når vi får Astra Seneca sin vaksine.

Vi vaksinerer nå aldersgruppene født fra 1941 og yngre, men har noe etterslep av eldre tilhørende aldersgrupper > 80 år som av forskjellige grunner ikke har fått vaksinen tidligere. Fremdeles prioriteres de eldste og vi er enda ikke kommet dit at andre grupper kan prioriteres. Samtidig med at noen få får første dose foregår vaksinering med andre dose.  

Personell fra kommunen vil ringe alle som er aktuelle for vaksine fremover i prioritert rekkefølge i henhold til enhver tid gjeldende bestemmelser fra nasjonale myndigheter, og prioriteringslisten kan derfor også endre seg.

Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen om dette, da du vil bli kontaktet når din tur kommer.

Vi har informasjon om hvor mye vaksiner vi får maks to uker fremover. Dette kan endres på kort tid og gjør at vi heller ikke kan planlegge vaksineringen før rett før vi har vaksinedosene.  

 

Vaksineringen kommer til å ta tid, nettopp fordi utsendingen av vaksiner fra leverandør tar tid. Det vil bli flere i hvert årskull jo yngre aldersgrupper vi kommer til og det kan ta uker å vaksinere et årskull. Så hører du at en i ditt årskull har fått og ikke du, så er nok det grunnen.  

 

Nedenfor finnes oversikt over vaksinerte på kommunenivå, vi registrerer og sender inn vaksinasjonsdata fortløpende, men det kan ta noe tid før disse er registrert sentralt.

Her finner du en oversikt over antall vaksinerte på kommunenivå

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS