Biblioteket

Vi tilbyr utlån av bøker og andre medier både i papirform og elektronisk. Vi har lyse, fine lokaler og du kan komme innom for å lese aviser, sitte og slappe av eller ta en kopp kaffe hvis du vil. Biblioteket er åpent for alle

Vi har en scene i 2. etasje som vi selv bruker til arrangementer. Hvis du eller din organisasjon/forening vil holde et arrangement på scenen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med biblioteksjef Jørgen Betten.

Sommerles

Hver sommer mellom 1. juni og 31. august deltar vi i den nasjonale lesekampanjen Sommerles. Den er for alle elever som begynner i 1.-7. klasse det året. Lesing på sommeren har vist seg å være svært effektivt for å ikke miste lesehastigheten man har opparbeidet seg gjennom skoleåret. Se mer på sommerles.no 

Bookbites

Bookbites er vår løsning for ebøker og elydbøker. Last ned appen og lag en brukerkonto der. Du trenger lånekortnummer og pinkode fra biblioteket for å kunne låne bøker gjennom appen. Ta kontakt med oss for hjelp til dette.

Bokbussen Tana/Nesseby

Bokbussen kjører i kommunene Nesseby, Tana, Sør-Varanger og Utsjok. Den drives som et spleiselag av kommunene, med tilskudd fra Sametinget og Troms og Finnmark Fylkeskommune.

Ruteplan

Ruteplan for bussen finnes på bibliotekbussen.no